Hlavní obsah
Článek

Dámy, k nimž příroda nebyla příliš štědrá, nemusí mít důvod k nespokojenosti. Jedna z nich to totiž ve světě modelingu dotáhla hodně daleko, a navíc ulovila velmi žádaného manžela.

Při pořizování snímků v americkém Miami nebylo zcela zřejmé, kdo je na place za hlavní hvězdu a kdo jen členem štábu. Pokud někdo očekával vnadnou modelku chlubící se ženskými křivkami, byl hodně zklamán.

Lily Aldridge totiž nepatří k ženám, které by na pláži v bikinách vzbuzovaly velký rozruch. Přesto se ve spodním prádle objevila na titulce magazínu Sports Illustrated a stala se tváří módní značky Victoria's Secret. Oficiální snímky této osmadvacetileté Američanky ovšem vypadají úplně jinak než realita. Zatímco ve skutečnosti jde o ženu s takřka neviditelnými ňadry, po grafické úpravě se její dekolt značně naplnil.

Úspěšná modelka přesto dokáže zaujmout i svou přirozenou stránkou, o čemž svědčí její manželství s frontmanem kapely Kings of Leon Calebem Followillem, který nemá o obdivovatelky rozhodně nouzi. Lily Aldridge se za něj provdala před třemi lety a společně mají dvouletou dcerku Dixie Pearl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám