Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leonardo DiCaprio letos oslaví čtyřicítku, ale to mu nebrání, aby mezi ženami sahal stále po mladších ročnících. Poté, co se dal slavný čekatel na Oscara znovu dohromady s německou modelkou Toni Garrn, je jako smyslů zbavený a lásku projevuje na každém kroku. Zřejmě o svou o osmnáct let mladší partnerku nehodlá znovu přijít...

Těžko říct, čím mu právě tato blondýnka natolik učarovala. Soudě podle hercových tvarů by to ale mohla být kuchyně. Útlounká modelka Victoria's Secret se možná u plotny umí otáčet lépe, než bychom čekali.

Páreček si minulý týden užíval dokonalé idylky na ostrově Bora Bora. V moři se od sebe oba nehnuli na krok, a když se zrovna nelíbali a neobjímali, pošťuchovali se a cákali po sobě jako dva zamilovaní puberťáci. O pár dní později už spolu zase popíjeli na hudebním festivalu Coachella, kam se každoročně sjíždí do Kalifornie houfy celebrit. Pár spolu zkrátka tráví každou volnou chviličku, a jak je vidět, stále se vzájemně nemohou nabažit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám