Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Vágnerová, Michaela Gemrotová a Monika Sommerová, krásky z připravovaného muzikálu Fantom opery, denně dřou balet pod dohledem primabaleríny Adély Pollertové a na jejich postavičkách je to znát. Krásné zpěvačky ukázaly své vypracované nožky i zadečky. Jak se vám líbí?

"Jsme na baletním sále čtyři hodiny denně. Je to neuvěřitelná dřina, stojíme hodiny na špičkách a bolí to. Tělo mele z posledního, už jsem si musela i sehnat vitamíny. Je to fakt makačka, ale stojí to za to," řekla Super.cz Tereza Vágnerová, která si zahraje baletku Meg.

Míša Gemrotová a Monika Sommerová se budou alternovat v hlavní ženské roli Christine. Jde o jednu z pěvecky nejtěžších ženských rolí světa. A protože Christine v divadle začíná jako baletka, producent muzikálu František Janeček (79) rozhodl, že i česká Christine celé představení zahraje a odzpívá na baletních špičkách.

"Protože opravdu dřeme sedm dní v týdnu, musela jsem zrušit i plánovanou červnovou svatbu. Přípravy na muzikál se zkrátka nedaly skloubit s přípravami svatby. Proto jsme ji s přítelem odložili," prozradila Gemrotová.

Díky tvrdému tréninku krásky přiznávají, že se jim formuje tělo a nachází svaly, o kterých neměly ani ponětí, že je mají. Podívejte se v naší fotogalerii, jak to zpěvačkám sluší v baletním trikotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám