Hlavní obsah
Článek

Zimní výbava již odpočívá na půdě, ale váš jarní šatník potřebuje vzpruhu? Jarní sezóna je jako dělaná pro obměnu garderoby. Ne každý si ale může dovolit každou chvíli pořídit stylové oblečení podle posledních trendů. Poradíme vám, jak snadno pomocí čtyř kousků změníte svůj šatník k nepoznání!

Kolekce Pepe Jeans pro jaro a léto 2014 je tady!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trendy přicházejí a odcházejí, ale v kouscích Pepe Jeans nikdy nešlápnete vedle. Máte rádi osobitost a nadčasovost? Sledujete trendy, ale krátkodobé výstřelky vám nic neříkají? Pak si značku Pepe Jeans rozhodně zamilujete! Pepe Jeans ale nejsou pouze džíny. U Pepe Jeans se můžete obléct od hlavy až k patě. Podívejte se na svěží aktuální kolekci a dopřejte si kvalitu a styl. A co je nejlepší? V prvním autorizovaném e-shopu Pepe Jeans je doprava zcela zdarma!

1. Džíny: Pro všechny příležitosti, pro všechna roční období

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Padnoucí džíny nesmí chybět v žádném šatníku. A nikdy nevyjdou z módy. S teniskami a tričkem z nich vytvoříte pohodlný outfit na volný čas, do práce k nim stačí obléct sako a s výrazným topem v nich můžete směle vyrazit na party. Na pepe-jeans-store.cz na vás čeká obrovský výběr střihů, velikostí a barev, takže určitě najdete ty pravé právě pro svoji postavu. Kvalitu Pepe Jeans si můžete dovolit i vy!

2. Šaty: Vsaďte na svou ženskost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nic nepodtrhne vaši ženskost jako právě šaty. Nebojte se ukázat nohy a zdůraznit své křivky! V aktuální kolekci Pepe Jeans najdete stylové šaty pro každou postavu i příležitost. Ať už dáváte přednost něžným detailům nebo elegantním liniím, určitě si přijdete na své. Přivítejte jaro sexy jako nikdy předtím!

3. Co na nohy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Letos frčí hlavně tenisky, ale parádu uděláte i v páskových sandálech nebo sexy botkách na klínku. Jeden outfit boty změní k nepoznání. Džíny, tričko, tenisky – pohodlná a trendy kombinace je jako dělaná na každodenní povinnosti. A večer se stačí jen bleskově přezout, přidat výrazných doplňků a můžete směle vyrazit do víru velkoměsta! Podívejte se na novou kolekci Pepe Jeans a vykračujte si jarními ulicemi nejen stylově, ale hlavně pohodlně!

4. Třešinka na dortu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete vypadat každý den jinak, ale nemáte čas vymýšlet neustále jiný outfit? Stačí jen vyměnit doplňky! Změňte účes, omotejte kolem krku šátek a popadněte jinou kabelku – a nikdo si nevšimne, že máte stejné tričko jako včera. V aktuální kolekci Pepe Jeans na vás čekají trendy doplňky, které dotáhnou každý outfit k dokonalosti. Veselé šátky a luxusní kabelky ovládnou tuto sezónu!

Další články

Načítám