Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Romana Pavelková (40) se ve svých třiceti chystá pod čepec. A svatba to bude jako řemen, i když pouze v kruhu rodiny a nejbližších přátel. "Vdávám se poprvé a doufám, že i naposledy. Tak si to chci pořádně užít. Ovšem netušila jsem, že plánování a objednávky nebudou žádná hračka," vyprávěla Super.cz Romana.

Svatba bude v létě na zámku Zbiroh, pro hosty je zajištěno i ubytování a společná snídaně následující den, přičemž novomanželé tam stráví prodloužený víkend. "Menu bude čtyřchodové, nebude chybět knedlíčková polévka, jako předkrm bude tartar z lososa, hlavní chod jsou líčka a pak bude svatební dort. S tím byly největší potíže," svěřila modelka.

Přeje si totiž, aby na dortu byly specifické marcipánové figurky. "Ženich bude sedět v bugině a já se budu jako nevěsta, modelka, o auto opírat. A aby bylo poznat, že jsme to opravdu my, je nutné, aby byly figurky dost velké. Na dort pro třicet lidí, kteří se budou svatby účastnit, se ale takové nevejdou, takže jsem objednala dort pro osmdesát," překvapila.

Potíže měla i s varhanistkou, která odmítla hrát skladby, které si Romana přeje. "Já, partner i naše rodiny jsme rockeři, tak jsem vybrala rockové balady. A ta paní je nechtěla hrát, takže musíme sehnat vlastního varhaníka, který by nám při obřadu zahrál," upřesnila. Na svatbě jí pak bude hrát americký saxofonista, který bude i zpívat, a ještě jedna kapela.

Jen se svatebními šaty nebyl problém. "Vybrala jsem si je v půjčovně, které jsem nafotila kampaň, takže jsem měla velmi široký výběr. Nakonec budu mít princeznovské s velkou sukní a dlouhým závojem. Vlasy si nechám sčesat dozadu, protože lokýnky už by byly trochu moc," míní Pavelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám