Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jejím revírem jsou módní mola, její vnady jsou vražedné… Modelka Dominika Mesarošová (38) opět dokázala, že umí být nejen provokující dračicí, ale také za dámu. A přestože si v Egyptě, kam vyrazila s partou dívek, které učila, jak se stát modelkami, oblékla i plavky, asi největší zájem vzbudila právě svými večerními šaty, které její hrudník ukazovaly ne zrovna decentním způsobem!

„Miluju, když ze sebe pokaždé mohu udělat trochu jinou ženu. Je pravda, že Egypťané ze mě, ale i z dívek, které se přihlásily do mého projektu, byli úplně hotoví. Tak jsem jim ještě jeden šok přidala,“ směje se Dominika.

Módní přehlídka se konala na konci týdenního soustředění den předtím, než se rozhodlo, která ze slečen, jež celý týden drilovaly chůzi na mole, péči o vlasy, styling i make-up, se stane vítězkou čtvrtého ročníku.

„Některé z nich za týden udělaly obrovské pokroky a ti, co je viděli chodit na začátku, byli na přehlídce z jejich proměny u vytržení,“ tvrdí Dominika, kterou výchova nových modelek baví tak, že další adeptky přijímá neustále. „Mohou se hlásit celoročně, už třetího května se ale koná nejbližší konkurz pro zářijový termín,“ dodala Mesarošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám