Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Někdejší představitelka pohádkových princezen Jarmila Švehlová (68), která nedávno šokovala sexy fotkami, vypadá i dva roky před šedesátkou jako holčička. A může si klidně dovolit nosit mini a ukazovat nohy.

„Asi za to mohou geny. Pochopitelně se snažím držet zpátky. Nepřejídám se, ale taky nedržím žádné diety. Ani netrávím hodiny ve fitku. Třeba před pár dny jsem snědla celou tabulku čokolády,“ směje se herečka, která sice zmizela z očí, ale stále dabuje a můžete ji vidět i na divadelních prknech.

„Hraji v komedii Hodný pan doktor od Neila Simona na motivy povídek Čechova, což je velmi příjemná konverzačka, kde společně s Honzou Čenským nebo Filipem Tomsou vystřídáme hned několik rolí. Nejbližší představení nás čeká už teď ve středu 16. dubna v Divadle U Valšů,“ svěřila Super.cz Jarmila, která svého času patřila k našim nejpůvabnějším herečkám.

„Po revoluci jsem začala rodit děti a tak nějak jsem z divadla i televize vyšuměla. Ale nelituju. Ve svém věku už se za ničím nemusím honit a hraji jen pro radost. Čeká mě premiéra. S Petrem Nárožným zkoušíme novou komedii v Divadle Palace a taky připravuju výstavu svých obrazů,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám