Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle je pět nejkrásnějších kočiček, které dostaly na kolena nejlepší světové tenisty. Novak Djokovic, Andy Roddick, Tommy Haas, Andy Murray a také Čech Lukáš Rosol randí s nejhezčími partnerkami.

Novak Djokovic s krásnou Jelenou Ristič chodí pěknou řádku let, je jeho láskou ze střední školy a prožila s ním celý vzestup na post světové jedničky. Sedmadvacetiletá Jelena vystudovala management na univerzitě v Miláně. Svého partnera často doprovází na turnaje a pracuje v jeho nadaci Novak Djokovič Foundation, která pomáhá znevýhodněným dětem.

Svatbu letos plánuje Lukáš Rosol s moderátorkou Michaelou Ochotskou (39). Pár spolu chodí dva roky, zasnoubil se loni během tenisového turnaje v Paříži. Rosol své partnerce nasadil luxusní briliantový prsten Cartier za milión korun. Letos od Lukáše Míša dostala k Vánocům klíče od jejich společného domu v Uhříněvsi, kam se zanedlouho budou stěhovat.

Nádhernou kočičku z titulní strany Sport Illustrated a také andílka Victoria's Secret má tenista Andy Roddick, již pět let je jeho manželkou. Modelka Brooklyn Decker se prosadila nejen na molech, ale také v televizi. V Americe je vyhledávanou herečkou. Její první celovečerní filmová zkušenost byla v romantické komedii Zkus mě rozesmát, kde si zahrála po boku Adama Sandlera a Jennifer Aniston jednu z hlavních rolí.

S americkou herečkou a bývalou modelkou žije také Tommy Haas. Manželka tenisty Sara Foster patří mezi největší krásky Holywoodu. Získala hlavní roli v krimikomedii Velký podraz, kde si zahrála společně s takovými hvězdami jako Owen Wilson, Morgan Freeman nebo Charlie Sheen. Hrála ve filmech Agentky D.E.B.S., v hororovém thrilleru Psych: 9, v romantickém filmu The Other End of the Line nebo v komedii Bachelor párty 2. Objevila se také v epizodních rolích v seriálech Drzá Jordan, South Beach a v novém zpracování 90210. Saru jsme mohli vidět také ve videoklipu skupiny Backstreet Boys k písni Shape of my heart.

Nádhernou přítelkyni má také britský tenista Andy Murray. S Kim Sears chodí od svých prvních tenisových kroků, jeho přítelkyně je dcerou tenisového trenéra. V roce 2009 se rozešli, ale o rok později se Kim opět začala objevovat na jeho zápasech.

Posuďte sami, která z tenisových kočiček je ta nej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám