Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou spolu už od loňského srpna, doposud je ale naživo nikdo ve společnosti neviděl. Až po tři čtvrtě roce vztahu se advokát Pavel Čálek odhodlal a svoji přítelkyni, modelku Lucii Smatanovou (38), doprovodil na společenskou akci. Proč to tak dlouho trvalo?

"Měl vždycky pracovní povinnosti," vysvětlovala Lucka, proč uplynulé měsíce chodila na společenské akce jen v doprovodu kamarádek. Připustila ovšem, že partner zrovna nevyhledává objektivy fotoaparátů a zájem médií.

Také na reprezentačním plese Prahy 1, kam spolu přišli, musela Lucka docela dlouho počkat, než ji přítel vyzve k tanci. "Počkáme, až si lidi dají pár skleniček a nebudeme na parketu pod drobnohledem a nikdo nebude hledat na našem tanci chyby," přiznala modelka, proč se společným tancem otálejí.

Lucii to v něžné róbě slušelo jako vždy, přiznala nám ale, že si pod šaty s velkým dekoltem nevzala podprsenku, a protože jsme s ní dělali rozhovor na terase paláce Žofín, kde bylo docela chladno, s povídáním spěchala, aby absence spodního prádla nebyla patrná i na našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám