Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Tereza Mátlová (48) měla bezesporu nejnápadnější róbu na reprezentačním plese Prahy 1, kam vyrazila se svým partnerem Františkem Janečkem (79). "Váhala jsem mezi několika šaty včetně některých, které mi nabízeli na vypůjčení, ale skončila jsem u těchto, které jsem si sama koupila v Americe," svěřila Tereza.

Protože ale byly opravdu hodně výrazné, museli jsme se zeptat, co s nimi Tereza po plese udělá. Kdyby si je totiž vzala podruhé, dostala by od módních kritiků za uši. "Tak je asi někomu půjčím, nebo vlastně ne. Nechci, aby mi je někdo vrátil zničené. Tak je spíš daruji," zamyslela se Mátlová.

"Dřív jsem rozdávala šaty v rámci rodiny, ale teď jsem se domluvila s jedním azylovým domovem pro matky s dětmi, že jim chci šaty věnovat, a oni je třeba prodají a aspoň to bude pro dobrou věc," míní Tereza.

Ta rozhodně není od dětství na krásné šatičky zvyklá, je totiž ze šesti sester. "Pravda je, že když tatínek odněkud nějaké oblečení přivezl, tak je popadla ta, která u toho byla první," přiznala zpěvačka, než se vrhla do víru tance.

Její partner ji sice nevyvedl, ale nechal jí dost prostoru, zatímco se celý večer bavil se známými u cigaretky na terase s výhledem na Prahu.

Reklama

Další články

Načítám