Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) je divokou kartou letošní plesové sezóny. Na její dekolty se vždy těšíme a nejinak tomu bylo i na reprezentačním plese Prahy 1. I když oproti tomu, v čem jsme ji naposledy viděli, byl její výstřih o něco decentnější. Že by to bylo tím, že jen den předtím oslavila šestačtyřicáté narozeniny?

"To strašné číslo jsem sice oslavila, ale snažím se to nevnímat. Pokud jde o outfit, ladila jsem to a snažila jsem se, aby to ženskosti prospělo. Když už někam jednou za čas jdu, chci, aby se chlapi a lidi vůbec pobavili a řekli si: Jé, ta je hezká," řekla Super.cz Kynychová.

"Zároveň jsem si ale říkala, že nechci, aby si všichni říkali, že se musím jenom pořád předvádět, že mám udělaná nová prsa. Tak je to takový kompromis," dodala s tím, že se za své dekolty rozhodně nemusí stydět, o čemž ji ubezpečil i mistr etikety Ladislav Špaček. "Měla jsem ho ve svém pořadu v televizi a tam mi řekl, že mne sleduje a že moje dekolty jsou krásné a muže moc baví. To pro mne byla poklona, které si moc vážím," uzavřela Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám