Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme potkali mluvčí a zároveň partnerku starosty Prahy 1 Oldřicha Lomeckého (57) na plese naposledy, pár se na parket moc nehrnul. Tentokrát ale museli udělat výjimku, protože zahajovali ples městské části. "Jestli to máte natočené, asi všichni uvidí, že žádní velcí tanečníci nejsme," přiznala Veronika Blažková (32).

"Vzali jsme si jednu lekci tance, abychom tady neudělali ostudu, ale tanec, ačkoli na plesy chodíme, není naším velkým koníčkem," dodala Veronika a překvapila ještě tím, že si šaty proti svému zvyku tentokrát vypůjčila. Většinou jí je totiž, stejně jako šperky, kupuje pan starosta.

Ale seděly jí jako druhá kůže, a navíc pány potěšila obřím rozparkem, z něhož jí vykukovala štíhlá nožka. "Líbila se mi kombinace černé, kterou mám nejraději, se zlatou. Jen jsem si neuvědomila, že na tanec nebudou úplně ideální, protože se v nich nedají dělat velké kroky," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám