Hlavní obsah
Článek

Co pomůže na zlomené srdce víc než krásná žena? Dvě ženy. Nejlépe krásná dvojčata. Hugh Hefner to ví. Proto do svého domu Playboy Mansion pozval dvojčata Karissu a Kristinu Shannon, které u něj bydlely, než je vyhnala Hefnerova snoubenka Crystal Harris. Ta ale dala pár dní před svatbou pětaosmdesátiletému vydavateli kopačky. Dvojčata Karissa a Kristina toho využily a ihned se k Hughovi nastěhovaly zpět. Aby mu prý pomohly vyléčit zlomené srdce.

Hefner dostal kopačky od Harris 14. června, vzít si ji chtěl přitom v sobotu 18. června. Vydavatel nachystal pompézní svatbu pro tři stovky lidí, která spolykala stovky tisíc dolarů.

Mediální magnát odstěhoval dvojčata ze svého Playboy Mansion do sousedního „výminku“ Playmate House v lednu 2010. „Když o tom tak přemýšlely, uvědomily si, že je to dobrý nápad. Budou teď naše kamarádky, ale nebudou už mít titul přítelkyně. Užívaly si se spoustou dalších Playmates a viděly je, jak cestují po naší zemi a propagují nás. Tak to teď budou dělat také,“ prohlásil Hefner v lednu 2010.

Reklama

Další články

Načítám