Hlavní obsah
Článek

Dlouho o něm nebylo vidu ani slechu, a teď o sobě dává opět hlasitě vědět. Dokonale padnoucí značkový oblek, uhrančivý pohled a písně, ve kterých se nebojí pojmenovat věci pravým jménem. Z takového popisu by Vlastu Horvátha poznal málokdo. A to přitom není v českém šoubyznysu žádným nováčkem, před devíti lety ho do něj katapultovala výhra v soutěži Česko hledá Superstar.

„Od vydání poslední desky mi přibyly nejen šediny, ale i životní zkušenosti, a to se logicky odrazilo i v mých textech,“ říká s úsměvem Horváth a už s vážnější tváří pokračuje: „Přestal jsem se zabývat tím, co nemůžu ovlivnit. Na druhou stranu když s něčím nesouhlasím, umím se ohradit a stát si za svým názorem,“ přiznává zpěvák a v  desítce autorských písní se nevyhýbá ani takovým tématům, jako je zrada nebo ztráta přátelství.

Právě o nich je pilotní singl To máme znát, který doprovází i nový videoklip. „Záměrně jsme si k natáčení vybrali jako lokalitu přístav. Je to totiž místo symbolizující loučení, ale zároveň začátek nových cest. Ne náhodou se říká, že tam, kde jedno končí, něco jiného začíná. Důležité je brát to s nadhledem, život je jeden, to bychom měli znát,“ parafrázuje název písně a stejnojmenného alba Vlasta a přiznává, že jeho k přehodnocení životních priorit přimělo otcovství. „Být tátou je ta nejkrásnější a taky nejzodpovědnější věc na světě. Vřele to všem doporučuju,“ směje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám