Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Galavečer Miss Slovensko se měl stát pro Davida Krause (44) příležitostí, jak na sebe upozornit nejen jako zpěvák, ale nově se měl blýsknout ve světle reflektorů i jako moderátor. O tom jsme vás na Super.cz ostatně informovali. Moderátorská premiéra syna slavných rodičů na Slovensku se ale nakonec nekonala.

Krausovi jeho premiéru zhatila nemoc. Idol dívek a žen si nestoupl za moderátorský pultík už v pátek během generálky. Ředitelka soutěže Magdalena Šebestová proto vybrala jako jeho náhradníka slovenského moderátora Michala Saba, který působil v projektu od začátku. Absolvoval s dívkami mediální tréninky a připravoval scénář večera.

Krausovi se sice včera v den finále udělalo lépe, vlak byl ale rozjetý a on už nemohl nastoupit zpátky. Organizátoři devatenáctého ročníku soutěže mu dali aspoň příležitost odprezentovat své hudební vystoupení. „Od Davida Krause jsme měli předem dohodnutý hudební a pěvecký podklad, takže vystoupení, které trvalo přibližně sedm minut, zvládl," nechala se slyšet PR manažerka Miss Slovensko Zuzana Čižmáriková.

Vítězkou Miss Slovensko se nakonec včera stala osmnáctiletá studentka Laura Longauerová z Detvy. Kráska získala automaticky možnost svou zemi reprezentovat na světovém finále Miss World 2014, kde se utká mimo jiné s českou krasavicí Terezou Skoumalovou.

Reklama

Další články

Načítám