Hlavní obsah
Článek

S několika dalšími celebritami vyrazila exotická Miss Monika Leová (32) do Londýna na přehlídku. Stejně jako Krainová (51), Erbová (42) nebo Vignerová (36) si i Leová s sebou vzala svého partnera Martina Košína. O romantiku během výletu nebyla nouze, a tak jsme se ptali, jestli si často dělají radost při takovýchto podobných příležitostech. Překvapivě jsme se dočkali negativní odpovědi, neboť představa o romantice Moniky a Martina je jiná než u většiny dvojic.

„My zařazujeme do našich aktivit i sport. Martin mě navnadil na windsurfing, je totiž trenér windsurfingu, a tak často jezdíme na prknech," prozradila modelka. Na naši námitku, že to není úplně typická činnost zamilovaných, nás Česká Miss Earth 2013 vyvedla z omylu: „Když má člověk jen plachtu a prkno a někam si odjede, tak je to velká romantika."

Po Londýnu by se pár rád podíval do italských Benátek, rozhodně se ale prý nebude jednat o výlet spojený se zásnubami a už vůbec to nebude svatební cesta. Oba se shodli na tom, že na závazky mají ještě spoustu času. „Martin mi navlékl prstýnek z kopretiny a to mi naprosto stačí," svěřila se nám mimo kameru Monika.

Reklama

Další články

Načítám