Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dost dlouho se dařilo Celeste Buckingham (28) a Martinu Harichovi (18) skrývat jejich vztah. Loni v prosinci to na ně ale prasklo a porotkyně X Factoru už o lásce ke stejně starému slovenskému kolegovi otevřeně mluví.

Když jsme zpěvačku naposledy potkali, tak jsme ji na téma vztah proklepli i my. Zajímalo nás, jestli má Celeste vůbec čas ho utužovat, když neustále přejíždí mezi Bratislavou, Prahou a americkým Nashvillem. „Vídáme se velmi málo, protože on žije na Slovensku a já pendluju mezi Amerikou, Českem a Slovenskem. Když se vidíme, tak jsme šťastní, vymýšlíme různé výlety, jezdíme do Rakouska, užíváme si v Bratislavě, chodíme na romantické večeře," řekla Super.cz Celeste.

A přiznala, že Harich se kupodivu ještě nebyl podívat v druhém domově své partnerky, v americkém Nashvillu, kde Celeste žije se svými rodiči a mladší sestrou Carmel a kde chodí do školy. „Zatím mě ještě v Americe nenavštívil," překvapila nás informací Celeste. A podle všeho to vypadá, že se Martin za velkou louži hned tak nepodívá. „Tohle jsme ještě nikdy neřešili. V Nashvillu jsem rok a půl a doteď jsem jezdila často sem, takže on nemusel tam," říká Celeste.

Reklama

Další články

Načítám