Hlavní obsah
Článek

Doposud se jako ideál každé ženy prezentoval snad jen Leoš Mareš (47), který se svou partnerkou dobrovolně vyráží na nákupy oblečení. Obecně nepříliš oblíbenou činnost mužů, jako je chození po obchodech, hrdinně zvládá také nový přítel Anety Vignerové (36) Michal Zeman.

My jsme byli očitými svědky toho, jak pohledný fotbalista doprovázel svou milou na výpravu po vyhlášených londýnských nákupních ulicích Oxford a Regent a ani jednou si nepostěžoval. „Když vybíráme něco pro mě, tak se snaží, a na druhou stranu se mu já pokouším pomoct s výběrem, když hledáme něco pro něj," pochlubila se nám Aneta, která tvrdí, že všechno v jejich vztahu je tzv. „na pohodu“.

Sympatický pár byl součástí výpravy celebrit, módních novinářů, stylistů a bloggerů, kteří vyjeli do britské metropole a přehlídku britské značky F&F. Jelikož spolu chodí teprve krátce, tak se jednalo o jejich první zahraniční cestu. „Jsme první dva dny v novém městě mimo Českou republiku a moc si to užíváme," nechala se slyšet Aneta a její partner jí přitakával.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám