Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když české celebrity vyrazily na módní přehlídku značky F&F do Londýna, tak se kupodivu nevyzbrojily oblečením z posledních kolekcí světových módních domů, aby prvoplánově zaujaly tisk, ale většina z nich zůstala solidární s předváděnou módou a oblékla módní kousky z konfekce.

„Mám ráda i běžné řetězce. Nakupuju v nich často. Vůbec není od věci kombinovat ty kousky s drahými doplňky," práskla na sebe Simona Krainová (51), která si na módní show oblékla svetřík v hodnotě 569 korun a sukni vtipně odhalující kolena za 649 korun. Světlý komplet za pár drobných pak modelka po svém doplnila luxusními lodičkami a hodnotnými šperky. „Jsem vysazená na kabelky, jsem takový sběratel kabelek," říká Simona a jedním dechem dodává: „Nelpím na tom, aby to byly kousky za velké peníze, dbám na to, abych se v nich cítila."

Obléknout se levně, ale zároveň tak nepůsobit, se podařilo další české modelce na akci Vlaďce Erbové (42). „Myslím si, že to není o penězích a o značkách, ale je to o tom vkusu. Když ti to sluší i za těch pár stovek, tak si myslím, že v tom je to umění. Ne každý má na to, aby si kupoval drahé značky," říká Vlaďka Erbová.

Reklama

Další články

Načítám