Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Sexy zpěvačka Rihanna (26) nikdy neměla při odhalování zábrany, ale to, co předvedla tentokrát, je opravdu počin těžkého kalibru. Barbadoská kráska se nyní může pochlubit snímky, které ve svém repertoáru mají jen hvězdy erotických filmů.

Koncerty Rihanny jsou plné odvážných kostýmů a lascivních gest, ale o pět let mladší Miley Cyrus ji v poslední době svými oplzlostmi zastínila. Konkurence v hudebním šoubyznysu je ovšem stále silnější a Rihanna musela přijít s něčím neokoukaným. Její nahé tělo sice není díky sexy videoklipům žádným tajemstvím, ale teď zašla ještě o kus dál.

Focení pro francouzský magazín, které proběhlo v Los Angeles, připomínalo spíše natáčení filmu pro dospělé. Rihanna se totiž během pořizování žhavých snímků tak rozparádila, že odhodila kalhotky a při odvážných pózách ukázala nahou zadnici, na níž nešlo přehlédnout sluníčkem vypálené bikiny.

Štáb se při pořizování erotických snímků rozhodně nenudil a asistenti rozpálené pozadí Rihanny ochotně polévali vodou. Vše měl ovšem pod přísným dohledem její současný milenec Drake.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám