Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) se raduje z toho, že už potřetí hraje v muzikálu roli královny. Právě nová role panovnice v představení Antoinetta - královna Francie je pro ni ale paradoxně nejvíc náročná na psychiku. „Pro mě je to nejemotivnější představení, které jsem kdy hrála," říká Monika.

Duševní muka zažívá muzikálová herečka v druhé půlce představení, kdy je Antoinetta s celou svou rodinou zajata a čeká ji poprava. „Druhá půlka od smrti krále až do konce je peklo," řekla Monika a dále dodala: „Přiznám se, že poprvé po představení se mi dlouho potom klepaly ruce."

Absolonová ze sebe během představení dává maximum. „Přiznám se, že teď, když jsem to představení jela dvakrát, tak jsem asi nikdy jindy v životě nebyla víc vyčerpaná. Není to vyčerpání fyzické, ale psychické," řekla Super.cz krátce poté, co po premiéře spadla opona.

„Nejsem moc dobrá herečka, takže proto, abych mohla něco hrát, tak to musím prožívat. A v momentu, kdy to začnu prožívat a pouštět to do sebe, tak mi je vážně zle. Říkala jsem paní producentce, aby nám sem objednala rovný směr do Bohnic. Nebo budu dostávat lahev po představení nebo prášky na nervy. Je to pro mě pecka na psychiku," nechala se slyšet Monika Absolonová.

Reklama

Další články

Načítám