Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sezóna je plná barev, elegance, praktických materiálů a atraktivních tvarů. Obuv je nápaditá a nabízí mimořádný prostor pro osobitost. Novinky v kolekci renomované on-line prodejny Shoemaker opět myslí na každého. Kvalitní nabídka a špičkový servis služeb jsou zde již samozřejmostí. Spokojený zákazník je vždy na prvním místě!

Dámské baleríny Gabor

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka Gabor je známá tradiční produkcí mimořádně komfortní obuvi, která je vždy vyrobena ze špičkových materiálů. Populární baleríny s rukopisem výborných vlastností obuvi této značky tak budou nepochybně na výsluní zájmu i v této sezóně. Líbivý tvar, nápaditá praktická perforace přírodního svršku, kontrastní provedení lakované špičky a pohodlná podešev určitě osloví každou ženu.

Stylová pásková obuv Tommy Hilfiger

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Americká značka Tommy Hilfiger si v průběhu tří desetiletí své existence získala pevné místo v lifestylové linii a nejinak je tomu i u obuvi. Je nespoutaná, ležérní, pohodová, prostě svá a tím si získala velkou řadu příznivců. Nepřehlédnutelná barevná a materiálová kombinace páskové obuvi na výrazné platformě s klínem z korku propůjčily osvědčené pohodlné klasice nový neotřelý atraktivní šmrnc.

Letní kozačky Hispanitas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nové exotické a sexy. Kotníkové kozačky Hispanitas na vysokém podpatku s otevřenou špičkou na lehce zvýšené platformě představují nové pojetí stylu, který v sobě snoubí eleganci a neformálnost. Bohatě perforovaný svršek uzavírá zip v patní části. Kvalitní materiály a atraktivní barevnost jsou pro obuv Hispanitas samozřejmostí. Díky svému řešení je tato módní obuv komfortní a mimořádně nadčasová.

Plátěné tenisky Mustang

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Léto, voda, dobrodružství, pohoda, relax a nezbytné tenisky. A když tenisky, tak jedině svobodomyslná plátěná unisex klasika od legendární značky Mustang. Svěží vítr přináší módní barevná kombinace a o komfort se spolehlivě stará téměř nezničitelná pryžová podešev s nezbytnou výraznou špicí. Nedílnou součástí jsou i funkční detaily, mezi které patří i odvětrání po stranách obuvi.

Další články

Načítám