Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exmilenec Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura (49) už na Ivetku zapomněl a našel si jinou. Už tři měsíce vrká po boku bývalé modelky Vlaďky, která se do ochránce týraných žen zamilovala až po uši.

Nový páreček se nejprve jen kamarádil, ale společný boj za práva týraných žen (paní Vlaďka byla sama obětí domácího násilí), stál za přeskočením pověstné jiskry, která zažehla jejich lásku.

Vlaďka je o tři roky mladší než Iveta Bartošová a je znát, že si pod rukama domácího násilníka prošla těžkým životním obdobím a užila si své. Ale i tak má co nabídnout, a podle mnohých vypadá mnohem lépe než uhříněveská pěnice. Necháme na vás.

Iveta na poslední fotce z narozeninové večeře s Josefem Rychtářem (65) vypadala značně utrápeně, pohuble a vystrašeně. A nic na tom nezměnil ani pokus o hraný úsměv. Teď už má ale Iveta smůlu. Její věčný ochránce, kterého údajně častokrát volala o pomoc, aby ho posléze obviňovala z pronásledování a únosu do Itálie, už má oči pro jinou.

Reklama

Další články

Načítám