Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se Lucie Šoralové (47) ptali, zda by si přála druhého potomka, odpovídala, že nic se nedá plánovat a že se uvidí. A je to tady. Herečka a zpěvačka Lucia a hudebník a producent Ondřej Soukup (72) čekají druhé dítě. Jak Super.cz zjistil, sourozenec jejich dvouleté dcery Rebeky se narodí na podzim.

S diváky svého domovského Divadla Kalich se Lucia zatím úplně neloučí. "Ano, jsem v jiném stavu. Johanku z Arku - Pannu orleánskou si v květnu z pochopitelných důvodů nezahraju, ale v muzikálu Mauglí budu hrát dál až do konce divadelní sezóny. Nakonec scénář mě k tomu přímo vybízí. Šakal Tabakí v něm říká, že vlčice Rákšasí je pěkně v letech, a je tedy s podivem, že si pořád pořizuje mláďata,“ říká Lucia Šoralová.

„Doufáme, že půjde o mládě poslední,“ doplňuje ji s úsměvem producent a majitel Divadla Kalich Michal Kocourek. „Muzikál Mauglí se stal velkým diváckým hitem, zcela určitě tedy zůstane na repertoáru i v příští sezóně. S Lucií jsme domluvení, že se ke své roli matky vlčice vrátí hned, jak jen to půjde. V ní se alternuje s Vendulou Příhodovou, která o svém talentu čerstvě přesvědčila také v soutěži Hlas Česko Slovenska. Další Luciinu roli – Johanku z Arku – bude nadále hrát pouze Bára Basiková,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám