Hlavní obsah
Článek

Českým módním fotografem, kterému krásky, jež fotí, nikdy nic neodmítnou, je bezesporu charizmatický rodák z Bratislavy Matúš Tóth. Nepředurčuje ho k tomu jen uhrančivý zjev, za který vděčí maďarským kořenům, ale zejména jeho umění.

"Moc se mi fotit s tygrem nechtělo, ale když měl Matúš ten nápad, říkala jsem si, že na tom něco bude," svěřila Super.cz například Simona Krainová (51), kterou fotil pro kampaň firmy s klenoty. Na billboardech se ale nakonec objevila Simona nahoře bez a také bez tygra.

"Vždycky všechno nevyjde. Klient měl jiný názor," připustil Matúš, s nímž jsme se potkali při focení nové kampaně návrhářky Ivany Mentlové v egyptské Hurghadě. I on byl důvodem, proč topmodelka Taťána Kuchařová (36) neváhala a jen po devítihodinové přestávce v Praze po příletu z New Yorku okamžitě skočila do letadla směr Egypt.

A také s ní si Matúš zařádil. Fotil ji totiž jen v kalhotkách a v kožené bundě, pod kterou nic neměla, přímo uprostřed pouště, kde byla zastávka bugin a čtyřkolek. "Ani jsem si během focení neuvědomila, že mne z ostatních aut okukují, a v klidu jsem se převlékala za autem," přiznala Táňa, jak hluboce ji práce s Matúšem pohltila.

Všechny dámy, které by chtěly získat srdce pohledného fotografa, ale mají smůlu. Na place je s ním totiž většinou manželka, vizážistka Ivana Tokarská, se kterou se poznali před osmi lety při společné práci a už čtyři roky jsou svoji.

Reklama

Další články

Načítám