Hlavní obsah
Článek

Není to výmysl ani marketingový trik, ale výsledek mnohaletého výzkumu špičkové vědecké laboratoře. Látky extrahované z rostlin spadající do skupiny cytokininů dokáží podle Prof. Miroslava Strnada poskytnout buňce mladý charakter. Pleť díky tomu stárne výrazně pomaleji a získává mladistvý vzhled.

Cytokininy aneb děkujeme, přírodo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo by nechtěl vypadat mladší, zastavit nebo alespoň dramaticky zpomalit proces stárnutí? Pověstný elixír mládí však lidé ne a ne najít. Na konci roku 2009 nastal zvrat. Laboratoři růstových regulátorů se podařilo objevit látky ze skupiny cytokininů se silnými proti-stárnoucími účinky. Na tyto látky byly přijaty mezinárodní patenty a účinná látka Pyratine poskytnuta v licenci americké firmě Senetek, PLC z Napa v Kalifornii. Vznikl krém Pyratine.

Jak působí účinná látka Pyratine na pleť?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Účinné látky Pyratine s přírodním původem omlazují cytoskelet, což je vnitřní kostra buňky, a dávají buňce mladý charakter. Tyto látky navíc dokáží likvidovat volné radikály, které mají na lidský organismus velmi negativní účinky. Volné radikály například výrazně urychlují proces stárnutí. Proti němu působí antioxidanty a ty jsou ve velkém množství obsaženy v rostlinách. Účinná látka Pyratine na bázi cytokininů umí volné radikály ničit a zpomalovat jejich tvorbu v našem těle. Tím dochází k výraznému zpomalení procesu stárnutí pleti a vyhlazování i hlubokých vrásek. Tak funguje Pyratine.

Účinky potvrzeny klinickými studiemi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Účinnost krémů Pyratine v boji proti stárnutí pleti a například i nepříjemné růžovce potvrdila americká FDA (úřad pro kontrolu potravin a léčiv), ale především řada pre-klinických a také klinických testů. Všechny testy ukázaly na 100% bezpečnost a vysokou účinnost krémů Pyratine. Krémy Pyratine si však chválí především samotní zákazníci, a to napříč kontinenty a zeměmi. Pyratine se například těší obrovské oblibě zákazníků v USA, ale také Číně a rovněž České republice.

Pyratine léčí růžovku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přípravky Pyratine dosahují vynikajících výsledků v boji proti růžovce. Krémy Pyratine eliminují všechny 3 základní projevy růžovky: Výrazné zarudnutí kůže, aknózní léze a pavoučí žilky. Pyratine XR lze k léčbě růžovky používat zcela bez omezení. Díky unikátnímu přírodnímu složení je možná dlouhodobá aplikace bez vedlejších účinků.

Revoluční novinka: PyratineXR s ochranným faktorem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zcela nový krém PyratineXR s širokospektrální ochranou proti slunci SPF30 chrání pokožku před škodlivým UVA a UVB zářením, přičemž antioxidanty poskytují pleti další ochranu. Tento krém je určen pro normální, suchou a smíšenou pleť. Jelikož krém neobsahuje žádné parabeny, je vhodný i pro velmi citlivou pleť.

Další články

Načítám