Hlavní obsah
Článek

Nejstarší ze tří dcer exmanželů Bruce Willise (69) a Demi Moore (61) se nám pěkně vyloupla! I když to dlouho vypadalo, že Rumer Willis jde do podoby spíš charizmatického mužného otce, což u něžného stvoření není úplně ideální, dnes směle konkuruje nejpůvabnějším hollywoodským herečkám. A postavou dokonce strčí většinu z nich do kapsy!

Pětadvacetiletá Willis, která se vydala profesně ve stejných stopách jako její rodiče a letos se objevila například v hororu The Ganzfeld Haunting, sdílela na Instagramu ochutnávku z posledního focení, kterým bude nejspíš na stránkách některého z časopisů hodně dráždit. Americkému fotografovi Tyleru Shieldsovi pózovala se zbraní v ruce ve vysoce vykrojeném body.

Není pochyb, že Rumer na sobě poslední dobou zamakala a svému už tak krásně štíhlému tělu dodala na pevnosti. Nyní tak nápadně připomíná svou maminku ve vrcholné formě, kdy se odhalila v dramatu Striptýz. Ve snímku z roku 1996 si tehdy osmiletá Rumer také zahrála, a to dceru hlavní postavy Erin Grant, kterou ztvárnila právě její matka.

Reklama

Další články

Načítám