Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále více lidí se přiklání k názoru, že za dosud nevysvětlenou smrtí anglické modelky, novinářky a moderátorky Peaches Geldof (†25) stojí její drastická džusová dieta, kterou zpočátku aplikovala jen před velkým focením či mimořádnou společenskou akcí, ale na sklonku života už ji držela téměř nonstop. Přestože modelingovou kariéru rozjížděla jako holka krev a mlíko, v roce 2010 po výrazném váhovém výkyvu najela na zeleninové šťávy a váha začala strmě klesat třeba i o 4,5 kilogramu týdně. Během několika měsíců se z ní stala chodící kostra, jednu dobu údajně vážila jen něco málo přes 40 kilo.

Posedlost štíhlostí se u ní nezmírnila ani v posledních dvou letech, kdy se stala dvojnásobnou maminkou. Kilogramy po obou porodech měla dole závratnou rychlostí. Druhý chlapec Phaedra přitom přišel na svět pouhých 13 měsíců po prvorozeném Astalovi.

Podle nových informací byla Geldof dokonce nedávno varována lékařem, že zeleninové šťávy jako jediný zdroj potravy mohou způsobit její smrt. Napovídají tomu i výsledky pitvy, které opět neobjasnily důvody smrti. Proto byly nařízeny i toxikologické testy, které však zaberou i několik týdnů. Lékař po ohledání těla rovněž konstatoval, že Peaches pravděpodobně zemřela přirozenou smrtí. Hladovějící tělo mohlo reagovat zástavou srdce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám