Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský herec Eddie Murphy (53) má na kontě nejen desítky filmových rolí, ale také početnou smečku, kterou si stačil během svého pestrého života pořídit. Z jeho osmi potomků je nejpříjemnější pohled na dcery Briu a Shayne, které byly během dovolené na Havaji k nepřehlédnutí.

Dvě čokoládové krásky na sebe strhly pozornost, aniž by přihlížející pánové na pláži věděli, že v jejich žilách koluje slavná krev. Čtyřiadvacetiletá Bria i devatenáctiletá Shayne disponují ideálními křivkami a není pochyb o tom, že by v bikinách zazářily i na promenádě v rámci mezinárodní soutěže krásy.

Zatímco Shayne svou bujnou hřívu ukrývala pod kšiltovkou, její sestra Bria vystavila bohaté kadeře slunečním paprskům a mnozí si ji mohli splést se současným sexsymbolem Beyoncé, jíž je Murphyho dcera velmi podobná.

Hollywoodský komik je na Briu a Shayne určitě hrdý, ale svou pozornost musí dělit i mezi jejich šest sourozenců. S dnes již bývalou manželkou Nicole Mitchell má kromě těchto dvou krásek i Milese (21), Zolu (14) a Bellu (12). Předchozí dvě partnerky mu porodily Erica (24) a Christiana (23). Maminkou jeho nejmladší dcerky Angel (7) je bývalá členka skupiny Spice Girls Mel B.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám