Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pomalu, ale jistě se blíží plavková sezóna. Hledáte plavky, ve kterých zazáříte? Vsaďte na hvězdný styl italských plavek, ve kterých se fotila i Eva Herzigová! Okouzlující designy a lichotivé střihy si zkrátka zamilujete. Podívejte se na nejžhavější novinky z Itálie!

Italská elegance bude slušet i vám!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz právě přistály luxusní kolekce plavek italské značky AFS International! Trendy udává již více než 60 let a vyznačuje se neotřelostí, nezaměnitelnou italskou elegancí a inovativními designy. Plavky z kolekce Vacanze jsou určené všem ženám, které se nechtějí ztratit v davu. Kolekce David je zase speciálně navržena tak, aby zdůraznila krásu ženských křivek. Ale na své si přijdou i pánové – pohodlí a styl pánských plavek z kolekce David je to pravé pro všechny moderní muže.

Sexy námořnice: Letos letí pruhy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se proměnit v sexy námořnici? Nechcete se na pláži ztratit v davu? V plavkách Zita vás rozhodě nikdo nepřehlédne! Trendy modrobílá kombinace dá vyniknout opálené pokožce a nadčasový střih podtrhne sexy křivky. Zajímavý detail v podobě flitrového zdobení na přední straně zajistí, že rozhodně zazáříte.

Něžná víla: Krajka a volánky pro romantické duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I v plavkách se můžete cítit jako něžná víla! Volánky a krajku na plavkách Lalia si zamilují nejen zaryté romantičky. Růžová barva krásně ladí s opálenou pokožkou a kontrastní bílé detaily dodávají plavkám šmrnc. Vyztužený horní díl plavek ocení především ženy s menšími ňadry. Nebojte se být originální!

Stahovací efekt pro bezchybnou siluetu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápí vás pár nedostatků v oblasti bříška a boků? Nerada se svlékáte do plavek a máte pocit, že si nemůžete dovolit výrazné vzory? Máme řešení! Tankini Giada se zeštíhlujícím efektem vykouzlí svůdnou siluetu i vám! Vyztužené košíčky zdůrazní vaše přednosti a odvedou pozornost od rizikových partií. V originálním etno vzoru se budete cítit svěže a sexy!

Pohodlí a styl: To pravé pro stylové muže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I pánské plavky podléhají trendům! Plavky z italské kolekce David nabízí nejen stylový vzhled, ale především dokonalé pohodlí. Kombinace tmavě modré, červené a bílé je letošní trefou do černého. Příjemný rychleschnoucí materiál, všitá síťka a široká guma potěší všechny aktivní muže, kteří si chtějí užít volnost pohybu.

Další články

Načítám