Hlavní obsah
Článek

Tanečník Kevin Federline se projevil jako mimořádně plodný muž. V pouhých 35 letech je už šestinásobným tatínkem.

Jeho potomstvo pochopitelně není zásluhou jediné ženy, která by musela mít plození dětí jako práci na plný úvazek. Federline si početný klan pořídil díky třem drahým polovičkám, které mu dopřály spravedlivě po dvou dětech.

Poprvé si Kevin užil otcovství před dvanácti lety, kdy mu snoubenka Shar Jackson porodila dceru Kori. Role tatínka se mu nejspíš velmi zalíbila a o dva roky později spatřil světlo světa syn Kaleb. Mnohem známější jsou ovšem jeho další dva potomci, jejichž matkou je zpěvačka Britney Spears. Ta mu dopřála syny Seana (8) a Jaydena (7). V roce 2007 ovšem jejich manželství po třech letech krachlo a Federline se musel poohlédnout po další adeptce na rozmnožování.

Jeho současnou partnerkou je volejbalistka Victoria Price, s níž se loni pustil do druhého manželství. Díky ní má Federline dvouletou Jordan, která se teď dočkala sestřičky, jejíž jméno rodiče prozatím tají. Exmanžel popové princezny se tak může pochlubit potomkem s pořadovým číslem šest a společně s manželkou úspěšně shazuje přebytečná kila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám