Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Landa (55) kromě milovníků drsných bojových sportů polahodil oku všech svých věrných fanynek. Kontroverzní hudebník se totiž zhlédnul v thajském boxu, a dokonce se uvolil vyzvat k zápasu finského amatérského mistra světa Rikua Immonena, který rozhodně nepatří mezi žádná ořezávátka.

Tahle mlátička totiž posílá k zemi jednoho soupeře za druhým a na Landovi se chystá smlsnout si jako na sladkém zákusku.

Drsňák Landa proto neponechal nic náhodě a v Thajsku se intenzivně připravoval na nelítostný souboj v ringu. Odhalil přitom své svalnaté zápasnické tělo, které v daleké Asii týral brutálními tréninkovými dávkami. Na jeho vypracovanou postavu a ukázku z náročného tréninku, jímž se zpěvák a zápasník v jednom pochlubil nejen svým fanynkám, se podívejte ve videu.

Landovi nic jiného, než tvrdě trénovat, ostatně nezbývá. S o pět let mladším Finem mu půjde doslova o kejhák a také o to, aby neodešel z ringu s ostudou. K souboji na ostří nože dojde už v červnu v rámci galavečeru thajského boxu Gibu Fight Night, kde se kromě Landy sejde celá řada dalších drsných thaiboxerů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám