Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Anastacia moc dobře ví, co je to vděčnost za zdraví. Od mládí trpí závažnou Crohnovou chorobou a supraventrikulární tachykardií a v dospělosti ji navíc postihla rakovina prsu. A to hned dvakrát. Kvůli ní musela podstoupit oboustrannou mastektomii. Pětačtyřicetiletá Američanka to nezvládla psychicky a upadla do hluboké deprese.

Odnětí obou prsů podstoupila kvůli rakovině loni. Bylo to podruhé, co jí lékaři zdrcující zprávu – diagnózu zhoubného nádoru prsu – museli potvrdit.

„Trpěla jsem depresí, ale jen proto, že jsem brala léky na tišení bolesti. Nechtěla jsem je vůbec užívat, já totiž nemám ráda žádné léky, vůbec, ale tentokrát jsem musela a velmi vás to zatíží. Byla to totiž bolest, ze které jsem málem zešílela. Na to jsem nebyla absolutně připravená,“ svěřila Anastacia v rozhovoru pro magazín Hello!.

Pětačtyřicetiletá rodačka z Chicaga podstoupila oboustrannou mastektomii a následnou chemoterapii. Ale už v červenci minulého roku mohla světu oznámit, že chorobu opět porazila.

„Na počátku tohoto roku mi byla diagnostikována podruhé rakovina prsu a v současnosti procházím konečným stadiem zotavování se poté, co jsem podstoupila oboustrannou mastektomii… Byla to velmi náročná cesta, ale cítím se skvěle a jsem připravená začít novou kapitolu svého života,“ uvedla Anastacia ve svém příspěvku pro měsíc boje s rakovinou prsu, jímž byl říjen mezinárodně vyhlášen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám