Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stát se Miss Anglie a o dva roky později i Miss celé Velké Británie s sebou nese velké břímě v podobě nátlaku na udržení si půvabů a bezvadné postavy co nejdéle. Bystré oko paparazzi totiž nikdy nic nepromine. Dnes třicetiletá Danielle O’Hara, známá více pod svým jménem za svobodna Lloyd, se ale ničeho bát nemusí. I po třech porodech vypadá stejně fantasticky jako v letech 2004 a 2006, kdy skórovala v soutěžích krásy.

I proto se její profily na sociálních sítích plní sexy fotografiemi nezřídka kdy v bikinách či spodním prádle. Její počínání nejspíš nevadí ani jejímu manželovi, fotbalistovi Jamiemu O’Harovi, jehož si brala v roce 2012. Pár spolu počal tři děti, jako první přišel na svět v červenci 2010 syn Archie, rok nato další syn Harry, který se narodil deset týdnů před termínem a vážil pouhé dva kilogramy, do třetice se jim loni v srpnu narodil další chlapec George.

Bývalá Miss a modelka na sebe však upozornila i negativně, a to v páté řadě britské série reality show Celebrity Big Brother, kde utrousila několik rasistických urážek směrem k indické herečce Shilpě Shetty. Zároveň podstoupila opakovaně zvětšování ňader a ze svých jedniček se dostala až k pětkám, ale v roce 2012 si nechala ňadra zase zmenšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám