Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48), která je rekordmankou v počtu restartů své kariéry, se momentálně sice snaží o velký comeback, ale nezájem fanoušků o vstupenky na koncert či z údajně zdravotních důvodů zrušené koncerty, které by jinak dokonce měly šanci se doopravdy uskutečnit, její návrat na výsluní poněkud komplikují.

A pokud už se zpěvačka objeví ve společnosti, tak ji vídáme maximálně po boku manžela Josefa Rychtáře (65). Pryč jsou časy, kdy Iveta zpívala na koncertech, v televizních pořadech či v muzikálech.

Nezbývá nám tedy, než si zavzpomínat na doby, kdy se Iveta skvěle bavila ve společnosti a vesele švitořila s kolegyněmi zpěvačkami, které tehdy netušily, že svou „kamarádku“ o pár let později uvidí mimo jiné na záběrech z bezvládného povalování na italské pláži, kam ji pro účely legendární fotky s plavkami naruby nainstaloval její samozvaný ochránce Zdeněk Macura (49), jež ji v zoufalém stavu odvezl ze spárů Josefa Rychtáře, který si ji nakonec jako v italské telenovele odvezl zpět domů jako rytíř na bílém koni.

S Ivetou se v dobách její slávy nadšeně objímala jak jinak než všudypřítomná Lucie Bílá, ale i Yvetta Blanarovičová, Dáda Patrasová, Kateřina Brožová či Tereza Kerndlová. Na to, jak Iveta kdysi bavila své kolegyně, které už na ni nejspíš dávno zapomněly, se podívejte do fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám