Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikant Ondřej Brzobohatý (41) si své lásky Taťány Kuchařové (36) v poslední době moc neužil. V neděli se vrátila z pracovního pobytu v New Yorku, kde točila reklamu na vlasovou kosmetiku, v Praze se zdržela šest hodin, a už zase frčela na letiště, odkud odlétla do Hurghady.

Tam ji už čekal pětičlenný tým, který měl vybrané lokace pro novou kampaň návrhářky Ivany Mentlové pro jaro a léto, jejíž je Kuchařová již pošesté tváří. "S Ivanou jsme už na sebe napojeny. Já její módu miluji, nosím ji prakticky na všech společenských akcích, ale i v soukromí, a je pro mě vždy ctí, když s ní a vlastně celým týmem - fotografem Matúšem Tóthem, vizážistkou Ivanou Tokárskou a režisérem Maxmilianem Turkem - můžu pracovat," řekla Super.cz Taťána, na které překvapivě při focení nebyla znát únava.

A to si vezla šestihodinový jet lag z Ameriky. Navíc na focení musela den po svém příletu vstávat již ve tři hodiny ráno: "Bylo to hodně náročné, od tří mě vizážistka líčila a v pět už jsme jeli na první lokaci, abychom stihli na pláži východ slunce. Lehla jsem si na chvíli po obědě a ve tři odpoledne už zase začala práce. Znovu líčení a odjezd do pouště na další focení," upřesnila topmodelka. "Je to moje práce, únava se v tomhle povolání nemůže připouštět," dodala Kuchařová, která se ve slunném Egyptě zdrží do čtvrtka.

Pak ji čeká společný čas trávený s Ondřejem Brzobohatým. "Celý zbytek dubna už budu v Praze. Budu se věnovat Ondřejovi, ale také své nadaci Krása pomoci. Chystáme velkou akci, již 25. dubna nás přijede podpořit Pierre Richard, za což jsem velmi vděčná," uzavřela Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám