Hlavní obsah
Článek

Když jsme se potkali s herečkou Veronikou Jeníkovou u příležitosti natočení snímku Bony a klid 2, v jehož legendární jedničce si zahrála postavu Evičky Tričko, zdálo se nám, že se za těch dvacet sedm let skoro nezměnila. A plastiky za tím rozhodně nejsou.

"Botox jsem zkusila jen jednou asi před osmi lety, když mi při jednom natáčení režisér řekl, že se moc mračím. Pak se o tom tolikrát napsalo, že jsem si řekla, že je to zbytečné," míní herečka, která si vystačí s běžnou kosmetickou údržbou a o tělo pečuje hlavně cvičením. "Naštěstí mám pořád kondici na svůj oblíbený aerobik," smála se Veronika.

Tím vyvrátila i podivné spekulace o svém zdravotním stavu. "Velký zdravotní problém jsem měla jen před dvaadvaceti lety, když jsem měla boreliózu, a protože se o ní ještě moc nevědělo, lékaři dlouho nevěděli, co se mnou je. Musím ale zaklepat na dřevo, jsem úplně zdravá," upřesnila herečka, která vypadá opravdu výborně.

Snad jediným rozdílem od doby, kdy natáčela Bony a klid jedničku, je její účes. „Tenkrát jsme nosily všechny takzvanou mokrou trvalou a vypadaly trochu jako pudlíci. Ještě že se móda změnila,“ smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám