Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdekdo by v jejím věku čekal spíše štrikování a pletí zahrádky, ale to ona ne! Uršula Kluková (82), hvězda Doktorů z Počátků, má patrně jemně zvláštní zálibu v mladých kloučcích. Takže když došlo na to, že jednoho před ní svlékli do půl těla a mohla si s jeho obličejem dělat, co chtěla, jako by zahodila padesátiletý rozdíl a na vyděšeného klučinu se vrhla jako chtivá saň!

„Měla mu na obličej napatlat kosmetiku z Mrtvého moře, ale líbil se jí, jak je stavěný, tak mu ji chtěla aplikovat i na břišáky a prsa. Kluk měl co dělat, aby strachy neutekl. Takový nálet od dámy, která by mohla dělat jeho babičku, opravdu nečekal,“ prozradil nám účastník výstavy, kde k předváděčce došlo.

„Vidíte v tom nějaký problém? Já ne. Ráda si sáhnu na hezkého a mladého kluka, ale musí mít charizma a být o pár let mladší a Vojta je přesně můj typ. Už jsem ho pozvala i do divadla na mé představení a třeba zajdeme i na skleničku vína,“ doufá naivně Kluková. Finalista loňského Muže roku Vojta Zvěřina by musel být blázen, aby podlehl jejím svodům. A pokud nabídku přijme, měl by rychle uzavřít životní pojistku, protože tahle Věc Makropulos se zdá být velmi nebezpečná.

„Chlapy mám ráda. Co z toho života jiného mám? Víte, ti mladí mi dodávají optimismus a chuť do života,“ smála se potutelně Uršula.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám