Hlavní obsah
Článek

Herečka Simona Chytrová se s manželem, režisérem Vírem Olmerem, seznámila před více než dvaceti lety v Moskvě, kam ona přijela s divadlem Semafor a on představoval film Bony a klid. Setkání bylo osudové, od té doby spolu žijí a překonali i jeho těžkou nemoc, kdy mu musela být transplantována ledvina a játra.

"Tenkrát už to bylo k nežití, nejhorší byla všechna ta omezení, když musel dojíždět na dialýzu, a měl skoro všechno zakázané. Samotná operace, i když trvala osm hodin, pro nás oba byla vysvobozením," vyprávěla nám Simona. "Teď říkám, že od té doby, co ho přešili, je mladší než já. Tedy aspoň duchem," smála se.

Herečka měla filmovací pauzu, mezi tím se ale věnovala kostýmnímu návrhářství. "Navrhuji kostýmy už dlouho, právě od toho Semaforu. Ve filmu Bony a klid 2 si ale i zahraju. A co jiného než majitelku bordelu," krčila rameny herečka, která si lehčí děvu zahrála už v manželových Playgirls.

A jak spolu po více než dvacetiletém soužití s velkým věkovým rozdílem vycházejí? "Pořád se doplňujeme a doma je u nás zábava. I když teď už jsme zůstali jen sami dva. Syn žije v Paříži, kde studuje politické vědy, a před týdnem nám po čtrnácti letech umřel pejsek. Tak uvidíme," uzavřela Chytrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám