Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Datum v kalendáři čím dál důrazněji naznačuje, že je na čase odložit teplé bundy a svetry a vyměnit je za kousky, ve kterých zazáříte v letošních jarních paprscích. Ať už sáhnete po květinových motivech, džínové bundičce nebo nesmrtelné kombinaci černé a bílé, dostanete od módní policie palec nahoru!

V jednoduchosti je síla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Znáte ta rána, kdy stojíte bezradně před skříní a nemáte tušení ani inspiraci pro to, co si dnes obléknout na sebe? Váš problém se rázem vyřeší, budete-li mít po ruce jednoduché bavlněné tričko, které můžete zkombinovat zkrátka s čímkoliv. Zatoužíte-li být zrovna za dámu, přehoďte přes něj trendy sáčko a přidejte zajímavé doplňky. Dáváte-li přednost sportovnějšímu looku, oblečte k němu přiléhavé džíny a můžete vyrazit. Tričko je pro vás připraveno v široké paletě barev.

Módní svět miluje černobílou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepatříte k těm ženám, které si potrpí na výrazné barvy a potisky? Nevadí. Rozhodně totiž nic nezkazíte, spolehnete-li se při vybírání nového svršku na černobílou klasiku. Ta totiž bude opět velice „in“. Očekáváte-li romantickou večeři se svým milým protějškem, překvapte ho nevšedním modelem šatů značky Amy’s stories, jež podtrhne vaši ženskost a ladné křivky. Dokonalou tečkou by pak mohl být extravagantní náhrdelník, kterým ozdobíte svůj dekolt.

Objevte kouzlo květinových vzorů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jaro už definitivně převzalo nadvládu po zimě a příroda se začíná zelenat. Nechte se jí inspirovat a oživte svůj šatník půvabnými květinami. Rozjasníte tak nejen svůj den, ale i sebe samou. Vsaďte na sexy červený top s květinovými motivy po stranách. Přesto, že neodhaluje víc, než je nezbytně nutné, budete v něm působit neskonale svůdně. Volnější střih navíc spolehlivě zamaskuje případná kila navíc v oblasti bříška.

Když jsou ve hře kardigany

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aprílové počasí si s námi občas velice rádo zahrává a s venkovními teplotami je to nyní jako na houpačce. Proto se vyplatí být proti těmto změnám vždy náležitě vyzbrojena alespoň jednou vrstvou oblečení navíc. K tomu vám dokonale poslouží například elegantní kardigan od značky Happy Holly. Tento hřejivý úplet s trendy copánkovým vzorem si jistě zamilujete od prvního okamžiku, kdy si jej vezmete na sebe.

Džínové bundy opět na vrcholu slávy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ohlédneme-li se do historie, najdeme období, kdy džínová bunda nechyběla v šatní skříni žádnému člověku, který držel krok s dobou. Nyní se situace opakuje a fenomén „džísek“ se opět vrací. Pořiďte si i vy tu svou! V rebelsky vyhlížející bundě se sepraným efektem budete vypadat zkrátka božsky. Zkombinujete-li ji s barevnou sukní či šaty, rozhodně na vás se zájmem spočine nejeden zvědavý pohled.

Další články

Načítám