Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původně to měla být jen letní romance, ale Leonarda DiCapria (49) nejspíš k německé modelce Toni Garrn stále něco táhne. Už nějaký čas se spekuluje, že se prozatím stále neúspěšný čekatel na Oscara k andílkovi od Victoria's Secret vrátil a konečně je i důkaz. Lea s Toni totiž načapali v pondělí v Los Angeles, jak odcházejí ze second handu, ale ne s oblečením, nýbrž se starými deskami.

Dvojice společně strávila loňské léto, mimo jiné se plavila jachtou podél pobřeží Ibizy s dalším párem - expartnerem Naomi Campbell Vladislavem Doroninem a jeho tehdejším objevem, čínskou modelkou Luo Zilin. Někdy v průběhu září se však Leo s téměř o polovinu mladší Toni rozešel, aby si filmový představitel Vlka z Wall Street či Velkého Gatsbyho mohl nabrnknout další blond modelku - překrásnou Kat Torres z Brazílie.

Poté, co se však prořekla domácímu bulváru, že se poznali na festivalu v Cannes a bydleli v jednom domě, jen mají domluvu, že o jejich poměru nebudou mluvit, už se vedle herce nikdy neobjevila. A to byl možná ten správný čas, kdy opět zatahala za nitky Toni...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám