Hlavní obsah
Článek

V tuto chvíli už není nejmenších pochyb o tom, že nás brzy čeká další pekelná podívaná. Představitelka lobotomického popu Marie Pojkarová (68), která pro fór nikdy nejde daleko, nedávno dokázala velkou věc. Anticenu Zlatého Davida vyhrála hned ve dvou kategoriích. Za nejhorší videoklip Láska je nádherná, kde odvážně mávala rukama před poklopcem Bohuše Matuše, a také jako nejhorší zpěvačka.

„Když nemůžu vyhrát Zlatého slavíka, tak aspoň Zlatého Davida,“ směje se dáma, která ani dva roky před šedesátkou nehodlá usínat na vavřínech a na svou kariéru nejdivnější české zpěvačky rezignovat. Teprve nedávno pustila do světa bláznivý videoklip ze své vánoční dovolené v Indii k písni Děti z Pirea, kde se v plavkách ukázala celá její rodina, a už se natáčí další vymazlený kousek.

„Vybrala jsem si svou původní písničku s názvem Já půjdu dál. V mém novém videoklipu si zahrají Roman Skamene, Zdeněk Macura, týrané ženy i jeho azylový domeček, který je mimochodem strašně útulný. Obdivuji ho za to, co dělá. Točíme jej u něj v Líbeznicích a zase to bude legrace,“ slibuje nevšední podívanou zpěvačka. Na krátké video ze včerejšího natáčení a rozverného Zdeňka Macuru, jak jej ještě neznáte, se můžete podívat na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám