Hlavní obsah
Článek

Pokud vám zvedání teploty v posledních dnech připravilo nemilé překvapení v podobě propocených skvrn na oblečení, zpocených rukou, nohou a podpaží, už nemusíte zoufat. V poslední době došlo k výraznému posunu v léčbě nepříjemného nadměrného pocení. Přímo v Čechách bylo vyvinuto zařízení, které vás nadměrného pocení zbaví i na několik měsíců během jediného týdne. Jmenuje se Electro Antiperspirant!

Revoluce v léčbě nadměrného pocení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lidé trpící nadměrným pocením, lékařsky označovaným jako hyperhidróza, byli donedávna odkázáni pouze na neúčinné antiperspiranty, rizikovou operaci nebo drahý botox. Teď se konečně dočkali! Přímo v Čechách vyvinula pražská společnost Hightech Development zařízení jménem Electro Antiperspirant, které dokáže bleskově a na dlouhou dobu vyřešit problémy s nadměrným pocením podpaží, chodidel, dlaní rukou, ale i hlavy, břicha a zad. Léčbu přitom stačí aplikovat maximálně 30 minut jednou měsíčně, pouze za cenu dobití tužkových baterií! Video nyní na www.electroantiperspirant.cz

100% řešení potvrzené klinickou studií

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant není jen dalším z mnoha produktů slibujících nemožné. Jako jediný na světě má klinicky potvrzenou účinnost u 100 % léčených pacientů a během velmi krátké doby si jeho účinky ověřily a pochvalují tisíce uživatelů z celého světa, kterým pomohl definitivně vyřešit problémy s nadměrným pocením. Nejedná se přitom o žádný složitý proces. Přístroj si objednáte na níže uvedené internetové adrese a přijde vám až domů do 2. pracovního dne. Začnete ho používat podle přiloženého návodu na tělesné partie postižené nadměrným pocením a pocení postupně, během několika dnů, zcela vymizí. Vše je navíc garantováno vrácením kupní ceny, pokud by vám Electro Antiperspirant nepomohl!

Řešení doporučované pacienty i lékaři

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na vývoji Electro Antiperspirantu spolupracovali vědci a lékaři věnující se problematice nadměrného pocení s více než 40 lety zkušeností. Úkol byl jasný, navrhnout takové řešení, které dokáže nadměrné pocení eliminovat rychle, bezpečně a na dlouhou dobu bez jakýchkoli vedlejších účinků. Díky jejich přispění i vývoji trvajícímu několik let se podařilo vše splnit a díky tomu se nyní nadměrného pocení může zbavit opravdu každý, navíc v pohodlí vlastního domova. Zažijte, jaký je život bez nadměrného pocení už dnes. Revoluce v léčbě nadměrného pocení, nic menšího! To je Electro Antiperspirant.

Další články

Načítám