Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vašek Noid Bárta (43) dostal novou muzikálovou roli. Ovšem nezazpívá si v ní, a dokonce nepronese ani jediné slovo. Na jevišti bude jenom stát, popocházet a divně se tvářit. Není mu to trochu málo?

"Naopak. Jsem naprosto šťastný a spokojený. Vždycky se ode mne očekávalo, jak co zazpívám a zahraju. A teď se ode mne nebude očekávat naprosto nic. Prostě přijdu na jeviště a budu mlčet," řekl Super.cz Noid, který dostal němou roli sluhy Lurche v muzikálu Addams Family.

"Já se vždycky rolím tak trochu přizpůsoboval i v soukromém životě. Když jsem se připravoval na Daniela v Lucii, byl jsem takový vnitřně rozervaný, jako Radames jsem byl zase za siláka. A jako Lurch? Udělám to asi takhle. Na začátku léta zavřu pusu a otevřu ji až po premiéře," řekl nám zpěvák, kterému je tak od 21. června, kdy oficiálně léto začíná, zbytečné i telefonovat.

A co na to jeho přítelkyně? "Myslím si, že bude ráda. Oba jsme Štíři, tak mluvíme asi tak stejně hodně, ale každá žena má radši, když má poslední slovo," smál se Noid, jenž hodlá léto kromě mlčení na zkouškách trávit ještě na rybách, které také žádnou verbální komunikaci nevyžadují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám