Hlavní obsah
Článek

Oblíbená zpěvačka Ewa Farna (30) patří k dívkám krev a mlíko, které nikdy nebudou chrastit kostmi a děsit fanoušky pohublou postavou.

Moc dobře si je vědoma svých plných tvarů a už několikrát nás ve společnosti přesvědčila, že na její pověstné sexy pozadí a mega kejtičky žádná česká zpěvačka nemá. Přesvědčit se o tom můžete v naší fotogalerii.

Na své boky a žensky tvarované křivky byla náležitě hrdá, ač byla často upozorňována na to, že by ve svém věku přeci jen měla mít o nějaké to kilečko méně. Farna se však nenechala rozhodit a své objemné partie pravidelně odhalovala zejména během loňských přenosů SuperStar.

Nejvíc ovšem vyděsila diváky na Českém slavíkovi, kde se prezentovala v podivném plandavém triku a džínách, které její postavu proměnily v kytovce nelichotivých tvarů. Ideální model zpěvačka nezvolila ani na předávání cen Anděl, kde vypadala jako obří krabice od dortu.

Od té doby si už ale populární zpěvačka dává na outfity větší pozor a přeci jen klade důraz spíše na své bujné vnady, než problémové ženské partie. Naposledy fanoušky potěšila zbrusu novým klipem k písničce Leporelo, kde jí to moc slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám