Hlavní obsah
Článek

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová už bude brzy vdanou paní. Loni v září se zasnoubila s přítelem Radkem a veselka prý bude co nevidět. "Termín máme, ale neprozradím ho, bude to velmi komorní svatba, ale bude krásná," řekla Super.cz s úsměvem Kalivodová, která loni v listopadu zažívala velmi těžké chvíle.

"Po zásnubách jsem počítala s tím, že obřad bude velký, aby byli spokojení všichni příbuzní. Ale pak jsem začátkem listopadu potratila. Klidně to říkám, protože ta bolest byla tak veliká, že mluvit o tom je pro mě terapie. A musím smeknout před všemi, které to prožily, protože v té chvíli máte pocit, že způsobujete bolest i partnerovi. Tím člověk najednou ztratí tu jistotu, že si vše vyřeší sám. Pak jsem vše přehodnotila. Svatbu chci, ale jen ve dvou se svědky," říká otevřeně Andrea, kterou jsme zastihli při návštěvě kadeřníka.

Každá žena chce být krásnou nevěstou a Kalivodová není výjimkou. Proto už pravidelně navštěvuje manikérky, kadeřníky, kosmetičky a dává si záležet na tom, aby byla při svém velkém dni dokonalá.

A po svatbě snad přijde i to vytoužené miminko. "Moc si to přejeme, držte nám palce," dodala s úsměvem pěvkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám