Hlavní obsah
Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) je pověstná svými velkými silikonovými ňadry, kvůli nimž, a také kvůli své šikovnosti, je skvěle prodá do reklam a na přehlídkách se stala celorepublikově známou. Teď své mohutné šestky vystavuje na odiv slunci. Jenže to trochu nevychytala a nechala se vyfotit v jiných plavkách, než v kterých se předtím jemně připekla, takže je krásně vidět barevný nesoulad přímo na jejích ňadrech!

Dominika právě dlí v egyptské Hurghadě, kde se svým týmem pořádá kemp pro dívky, které se chtějí tak jako ona stát modelkami. „Trochu jsem se na holky zlobila, že se pořádně nemažou a pak se pečou na slunci, a pak se mi povedlo tohle s horním dílem plavek,“ směje se Mesarošová, která na rozdíl od jiných modelín, jež by okamžitě začaly vyhrožovat fotografovi, aby fotku smáznul, jinak že už si ani neškrtne, naopak i ochotně zapózovala. Je s ní zkrátka švanda.

Během projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři je ale jinak spíš vážná. „Máme toho hodně, co chceme dívky naučit. Chůzi, make-up, styling, péči o vlasy… a je toho o dost víc. Takže máme program nabitý k prasknutí, ale zase cítím zadostiučinění, že těm dívkám opravdu dáváme všichni maximum, co jim ve světě modelingu při rozjezdu vážně může maximálně pomoci. A i na to dovádění v moři a legrácky se ve finále čas najde,“ dodává Dominika. Na jejích oficiálních stránkách je uveden email, kam se další zájemkyně mohou hlásit na další ročníky castingů do speciálního modelkovského kempu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám