Hlavní obsah
Článek

Chudáci egyptští kluci! Dokud do tamní Hurghady v sobotu nad ránem nedorazila skupinka modelek v čele s Dominikou Mesarošovou (38), dařilo se zdejším mladíkům poměrně obstojně. Od té doby však nemají klid. Jak Super.cz na místě zjistil, dívky, které Dominika vyvezla k moři v rámci svého projektu, v němž učí začátečnice všem pravidlům modelingu, s osamělými místními muži dělají hotové divy!

„Pokud vím, tak oni mohou mít ženu až po svatbě, takže je jasné, že když sem přijede partička krásných holek, jsou z nich úplně jurodiví. Navíc když na rozdíl od místních žen nejsou oblečené od hlavy k patě a mají tradiční evropské plavky. Mohou se z nich radostí zbláznit, ale kromě pokřikování si k nim nic nedovolí. Nikdy bych dívky nevzala nikam, kde by jim hrozilo nebezpečí. Už to tu mám z předchozích ročníků Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři vyzkoušené,“ svěřila se Super.cz bývalá Playmate.

Té se ve čtvrté sérii jejího kempu pro modelky podařilo dostat pod křídla hned pár zajímavých tvářiček a tělíček. Opravdu bude mít na konci těžké rozhodování, která z nich vyhraje a stane se jejím koněm, o kterého se bude v modelingové branži starat!

„S dívkami máme hodně nabitý program. Samozřejmě se věnujeme nacvičování chůze, která vypadá jako lehká věc, ale zkušené modelky moc dobře vědí, že je to třeba pilovat. Máme i kurzy líčení, sezení s vizážistkou, tréninky fyzičky, péči o vlasy a komunikaci s médii. A překvapilo mě, že holky asi poctivě četly všechny články na Super.cz z předchozích ročníků, protože jsou perfektně připravené a vědí, co je čeká,“ dodala s úsměvem Mesarošová.

Tu výchova nástupkyň baví, a tak už za pár měsíců k moři vezme další partičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám