Hlavní obsah
Článek

Také už se nemůžete dočkat léta? Čekání na slunečné počasí vám zpříjemní pikantní snímky celebrit, které jsou občas žhavější než tropické teploty.

Sluneční paprsky občas známé tváře tak rozžhaví, že zapomínají na to, že kolem sebe mají neustále pozorovatele. V některých případech to samotným aktérům vůbec nevadilo, a předvedli kousky, které na veřejnost rozhodně nepatří.

Nejnovějším skandálem je výstřelek bývalé členky kapely Spice Girls Mel B, která na jachtě předvedla scénu jako z hodně peprného filmu pro dospělé. Nejpikantnější na jejím dovádění je ale to, že se intimně sbližovala s kamarádkou, zatímco se její manžel nacházel v podpalubí.

Dnes již legendární jsou záběry Playmate Shauny Sand, která se v Karibiku tak rozdováděla, že si v mořských vlnách rovnou dopřála sex se svým tehdejším partnerem. K nejzajímavějším plážovým úlovkům patří také její kolegyně z Playboye Jenna Bentley, ochotně obšťastňující milionářského staříka, či snímek, který rozhodně nepotěšil Ivanu Trump. Její tehdejší manžel Rossano Rubicondi si totiž na lehátku užíval s mladou kubánskou kráskou, o čemž slavná česká rodačka neměla tušení. V galerii najdete i další vypečené kousky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám