Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Černá, rudá nebo pudrová. To byly nejčastější barvy, do kterých se halily dámy v sobotu na udílení cen TýTý.

Čistota střihu a jednoduchost byla společným jmenovatelem u šatů Terezie Kašparovské, Ivany Gottové, Emmy Smetany a Inny Puhajkové. Každá ze zmíněných krásek "šila" ale u jiného návrháře.

Stejně jako na Českého lva i na galavečer TýTý Emmu Smetanu (36) oblékla návrhářka Helena Mertlová. Ta pro hvězdu Novy připravila puristickou řízu s dominantní vlečkou. Puhajková (38) už podruhé za sebou oblékla na TýTý šaty z dílny mladého talentovaného návrháře Vladimíra Staňka s vtipně odhalenými zády. Ivana Gottová (48) zůstává věrná své dvorní návrhářce Beatě Rajské, která pro ni připravila korzetově řešený model z žoržetu pošívaného pajetkami. Mistrova choť sladila šaty s psaníčkem ve tvaru roury, které ladilo se spodní látkou šatů, a zlatými šperky s perlami v hodnotě půl miliónu korun. Čistými liniemi oplýval i model z dílny Veroniky Benešové, který oblékla Terezie Kašparovská z Primy. V tomto případě byl zajímavý nejen áčkový střih sukně, ale také kontrastní svítivě růžová podšívka šatů korespondující s obutím.

V prostorách Divadla na Vinohradech se to nehemžilo pouze minimalismem, ale dámy si odvážně pohrávaly s krajkou, rozparky, výraznými vzory i střihy. Výběr toho nejpovedenějšího najdete v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám